Nejnovější recenze ze sekce Pařeniště
- montáž
vynikající stavebnice
- lehký
- přenosný
- polykarbonát se v hliníkových profilech vrglal a tak jsem ho zalepil silikonem a v poho
Jaro teprve začíná a ještě ho nemáme dlouho.
zatím žádné zkušenosti
- jednoduché složení
skušenosti zatím žádné
- Hliníková konstrukce je dobře promyšlená až na katastrofální otvírání víka.
- Viko se dá otevřít tak maximálně na 40°, mechanicky je to blokováno, což brání sázení a ošetřování sazenic.
- Taky slibované kotvící prvky jsem v balení nenašel, takže i slabý větřík je odfoukne.
- Také polykarbonátové výplně by chtělo, aby byly plné a ne nafouklé vzduchem a velice křehké.
Popis byl pozitivní, ale zavádějící, taky hodnocení na Heuréce nebylo špatné.
Produkt bych nedoporučil, Až na hliníkovou konstrukci s výjimkou otvírání víka, je to udélané co nejlacněji, ale cena je dost vysoká.
zboží dobré kvality, nevýhodou je umělé otevírání pařníku - již pri prvním otevření se jeden díl umělých pásků poškodil.
V rámci ceny, použitých materiálů a provedení odpovídající. Jinak nic moc.
doporučuji ostatnim
- Produkt sám je po všech stránkách skvělý, cena odpovídá.
- Doufejme, že se jednalo o jeden výjimečný kus: Z boku ohnutý, vyžadovalo to časově náročnou opravu. A riskantní opravu, vzhledem k materiálu.
Jak píšu - věřím, že to byla výjimka. Známým zboží doporučuji - pokud věřím v to, že si zboží doma případně opraví sami.
Reakce obchodu Buildex.cz
Děkujeme za doporučení a vyplnění objektivní recenze. Přejme Vám pěkný den a budeme se těšit na další spolupráci.
Tým Buildex
Autorizovaný dodavatel produktů Gutta
www.buildex.cz | [email protected] | 222 703 103
- poměrně stabilní konstrukce, i když lehká, dobře se přenáší
- náročné na složení - spousta šroubů, jen pozink, vhodné natřít
Toto pařeniště se nám zdálo kvalitněji provedené než ostatní, ale mohlo být důmyslněji konstruované, aby nebylo třeba tolika spojů. Jeho sestavení zabralo minimálně půl dne. Ale je dost vysoké, takže v něm lze pěstovat i vyšší zeleninu, dobře se přenáší. Vzhledem k tomu, že je to pozink, výrobce doporučuje nátěr. Pařeniště nepatří mezi nejlevnější, tak snad ho brzy neodnese vítr.
- lehká konstrukce
- snadná montáž
- rozumná cena
- špatná aretace plastových dílů v hliníkových profilech
- panely nedrží v profilech, chybí například zalepení
- horší montáž panelů do patek
použitelné pro krátkodobé užití, možnost lehce přenést na jiné místo, vcelku vyhovuje, nutné dodatečné upevnění panelů v profilech
- nekvalitní zpracování jednotlivých dílů,prohnuté postranice,nepasující dohromady
lákavý obrázek,špatné zpracování
- Lehký, přenosný
- Moc lehký a ukotvení je nedostatečné, silnější vítr ho odfoukne, musel jsem na něj položit 5 cihel. Kotvící dráty by musely být minimálně 50 cm dlouhé aby v poryté půdě učinkovaly
Funkčnost naplňuje a po drobné úpravě splňuje požadavek.
- Splňuje účel
- Trochu složitější sestavování
Dá se dobře přemístit, dobře funguje
- lehké
- bude asi mechanicky málo odolné
uvítal bych je konstrukčně pevnější
- Pařeniště není tak perfektní jak se uvádí,přesnosti taky nejsou úplně stoprocentní,nedodána zasouvací lišta k jednomu oknu tím pádem okno vůbec nedrží a při větru se ihned okna otevírají ,protože nemají žádné jištění,pouze větrací,ale ty nemám zatím vyzkoušené jestli ty plastové držáčky to udrží a neuvolní se.
Příště bych si vybrala určitě jiný výrobek.
G21 Pařeniště dvoudílné GA12 100 x 120 x 40 cm
Přidáno: 20. března 2015
(naposledy upraveno 20. března 2015)
Zakoupeno v Hobbystore.cz
Jsem spokojen a doporučil bych produkt ostatním
- Jednoduché a snadno sestavitelné pařeniště
- Kvalitní polykarbonát s UV ochranou
- Hliníková konstrukce
- Značkový výrobek - je to znát..
Pařeniště splnilo mé očekávání, jsem spokojena, výborné pro pěstování bylinek. Navíc koupeno v akci, kdy jsem měla dopravou zdarma. Doporučuji :)
- tento typ skleníku je dobrý pro menší zahradku
Skleník je složený za chvilku bohužel ještě jsem jej nedala ven ješ přípiš brzy na zasazení semínek.Tak za 14 dní .
- Jednoduchost ,lehkost,krásné provedení
- O
Velká spokojenost
Zobrazuji 381 - 400 ze 433 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22 Další »