Nejnovější recenze ze sekce Pařeniště
Lze v jarních měsících upotřebit všude na zahradách a k předpěstování čehokoliv
- Pevná konstrukce, výška i pro vyšší rostliny. Dobře zajištěné větrání.
Přístup k rostlinám trochu obtížnější. Manipulace otvírání pro zdatnější. Možná by prospěla nějaká ochrana hran horní lišty. U návodu chybí označení levá, pravá nebo dva páry závěsů. Usazení do kolmic i
u oken. Montáž provádí i nezkušeni.
- výhodná cena
- jednoduchá manipulace
- komplikovanější sestavení pařeniště
- hliníkové lišty jsou volné, vysouvají se
očekával jsem od německého výrobce kvalitní produkt, bohužel tento se jim moc nepovedl, přesto se díky metodě "dodělej si doma sám" dá z tohoto výrobku dodělat drobnými nenáročnými úpravami kvalitní pařeník,
přesto tento produkt doporučuji
Malej parnicek ale sluzbu splinuje.
- Strašná forovina už bych to nikdy nekoupil.
- Komplikovaná montáž
- nelze hodnotit, jedině po první sezóně užívání
- dobrá výška,přístavba ke stěně,prostorné
- s podsadou je přenosný
- výhodou je umístění u stěny a v závětří
- poslední dva spoje bylo pracné skoordinovat k zaklapnutí hliníkové profily a tři desky
Doplnil jsem o podsadu,aby neulétl a tím i zvýšil prostor.
Pozor na montáž horního rámu společně s víky-při zaklapávání dílců na zemi koukáte shora na spodek.Poté se to celé otočí a zaklapává na bočnice s otevřenými víky-trpělivost.K podložce je nutno dodržovat pravé úhly a rovinu jinak se kříží víka.Mezi stěnami a víky jsou mezery,já jsem dotěsnil a také ještě zasilikonuji desky k profilům - celkem volné
- bez slepení hliníkových a plastových dílů nelze počítat s tím, že se výrobek nerozpadne
Již dlouho jsem neviděl technicky slušné řešení tak nekvalitně vyrobit. Výrobní náklady odpovídají dle mého názoru tak 20-ti procentům ceny prodejní.
Gutta Gardentec pařeniště 100 x 60 cm
Přidáno: 3. července 2017
(naposledy upraveno 3. července 2017)
Zakoupeno v Nejlevnější polykarbonát.cz
Zatím krátce používán
- Ideání pro menší zahrádku
- Ostré hrany na vrchních oknech
Složení zvládne průměrně zručný člověk s pomocí dvou klíčů č.10 ,návod je poměrně dobře napsaný a pro lepší orientaci pří sestavování je doplněný i foto.
- Dostatečné množství větracích okének.
- Neůměrné krátké šňůrky na zavazování dveří nebo okének. Byla by dobrá klička, ale jdélka je na uzel.
Vybrali jsme tento fóliák aby se nám tam vešlo více rostlin než do 3m. Účel splněn.
- Lehké pařeniště, které se celkem snadno složí.
- Je nutné víka zajistit například prknem, aby je vítr nenadzvedl.
Ocenila bych návod v bodech - čím začít jako první a jak pokračovat. Pak bych měla pařeniště složené během chviličky. Takhle to bylo trošku pokus omyl. Pařník je lehký, takže se snadno přenáší. Po sestavení se zdá celkem stabilní a pevný.
- Dobrá manipulace
- Jednotlivé součásti nesedí, jak by měly
S výrobkem jsme spokojeni, manžel musel při montáži improvizovat
Produkt se nám líbil vzhledově i svým prostorem.Doufáme, že nám bude chvíli sloužit. Již jsme jeden foliovník měli ale od jiného výrobce, bohužel folie odešla druhým rokem, úplně se rozpadla. No s tím se asi musí počítat při dešti a prudkém slunci, mysleli jsme, že vydrží déle. Jinak pro naše zahradničení to je postačující a můžeme výrobek doporučit zvláště je výhodou velký prostor.
- po svépomocné přídavné práci při montáži poslouží svému účelu
- boční díly nedrží v profilech, je nutné je přilepit nebo přišroubovat skrz profily
- není vyřešeno funkční zajištění oken v zavřené poloze
- spodní patky, které jsou určeny k připevnění k zemi, nedrží dostatečně rám pařeniště a ten se může větrem vytrhnout z patek. Patky je vhodné přišroubovat k rámu
- z nabídky není zřejmé, že všech 6 bočních dílů není zhotoveno z čirého polykarbonátu, ale z mléčného a podstatně měkčího materiálu. Některé fotografie ukazují výrobek komletně celý z čirého materiálu, což je zavádějící
- vzhledem k nutné dodatečné práci při montáži cena neodpovídá kvalitě
Zvolil jsem dražší výrobek s tím, že bude po zkompletování plně funkční. Nebylo tomu tak. Hliníkové profily dobře drží čiré a tvrdé polykarbonátové desky (tzn. pouze okenní křídla) ale ne bílé provedení měkkých bočních desek. Bez dodatečného zajištění bočních dílů je odolnost výrobku proti větru, ale i samotná pevnost kontrukce např. při přenášení, velmi sporná. Zajištění oken v zavřené poloze je pouze teoretické a v praxi nefunkční, silnější vítr je určitě schopen lehké okenní křídlo podfouknout a zničit. Osobně bych uvítal kompletní provedení všech stěn z čirého polykarbonátu - více světla, větší pevnost.
- Jednoduchá montáž.
- Dá se opět rozložit.
Úpravné provedení, snadná montáž.
Pařeniště bych doporučila.
- Je velmi lehký a dobře přenosný
- Špatně se sestavoval,spojovací materiál byl velmi tvrdý a musel
- jsem jej nahřívat ve vařící vodě.
Cenově velmi výhodný-svůj účel si plní a proto ho doporučuji.
- Vyhovuje pro normální použití
- Některé díly jsou hůře sesadit
Spokojenost
Reakce obchodu Buildex.cz
Děkujeme za doporučení a vyplnění objektivní recenze. Přejme Vám pěkný den a budeme se těšit na další spolupráci.
Tým Buildex
Autorizovaný dodavatel produktů Gutta
www.buildex.cz | [email protected] | 222 703 103
- dobrá cena
- velmi lehké
- pozinkovaný povrch vypadá dobře udělaný
- dá se přikotvit k zemi nebo zatěžkat proti odnesení větrem
- je to všechno tenoučké, taková hrachovina
- část pařeniště není přístupná (např. pro zalévání), když otevřu víko jako "zlomené"
- místama na sebe nesedí dírky
- hodně slabý návod - kdyby tam nebyl, tak se téměř nic nestane. Ale sestavit to zvládnete
Svůj účel to splní a vypadá to, že když s tím nebudu moc hýbat, tak to bude i dlouhá léta sloužit.
Na drouhou stranu se mi zdá, že konkurence nenabízí nic lepšího :-)
Zobrazuji 341 - 360 ze 433 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...22 Další »