Nejnovější recenze ze sekce Pařeniště
- Na předpěstování
- snadná montáž
- dobrá cena
doporučuji jsem spokojená.
- strany pařeniště se rozjíždí, nedrží, vyjíždí z kolejnic bokem už jen při otvírání vrchního dílu, myslím si že za ty peníze zcela nevyhovující produkt
určitě ho doporučovat nikomu nebudu, je to produkt dodo...dodělej doma...
- dokonale lehoučké - jako pírko
- při výsadbě dáte pařeniště jednoduše stranou a pak ho "nasadíte" na záhon
- složí to i ženská-sama
- za tu cenu paráda
- lehkost bohužel znamená zranitelnost - při bouřce s velkým větrem, kroupami (raději si nepředstavuji,kam až by to ulétlo), asi budeme muset pařenišťátka posbírat a schovat
- při vytrhávání plevele je lepší stříšky sundat a pak je zase nasadit - jde to ale snadno - samy se otevřené neudrží
na ten vítr a kroupy si budeme muset dávat pozor, bděle sledovat radar a rychle to řešit - zatím nás to nepostihlo. Na stříškách-okrajích máme položená placatá závaží. Nejsme troškaři, koupili jsme šest kusů, vždy dva k sobě, takže na 3 záhonečky. Teď jsou tam ředkvičky a mají tam teplíčko. Půda tolik nevysychá - to byl účel.
- Velké. Solidní konstrukce
- Bez nátěru
Snad nejlepší pařeniště na našem trhu. Montáž náročnější na šroubování, ale vše sedí jak má, téměř bez vúle. Po sešroubování stabilní, ale doporučují dřevěnou podsadu z hranolků. Cena odpovídá kvalitě. I když je konstrukce z pozinku, ocenil bych prodej z nástřikem, rád bych si připlatil.
- Slušná konstrukce, dobře sestavitelná, poměrně bytelná
- Trošku se to musí dodělat, profily chce přilepit
- Stojky na otevírání by mohly být lépe udělané
Poměrně seolidní produkt za solidní cenu
- Snadná montáž.
- Okna se otevírají do stran - snadný přístup k záhonu.
- Provedení nic-moc.
Nemám k dispozici materiál, čas a neumím stavět pařeniště svépomocí. Toto manžel postavil zachvíli bez problémů. Je lehké, takže jsem ho snadno umístila na záhon, ale chybí prvky pro kotvení k zemi. Pro větrání se okna nadzvednou a zajistí 10cm vysokou tyčkou. Pro práci na záhonu lze okna otevřít do stran, takže se pohodlně dostanete k rostlinkám, jen ten mechanizmus je dost vachrlatý, je potřeba to dělat oběma rukama, opatrně a s citem, prostě samo to nejde a mám strach, že okno ulomím. Po týdnu na studeném záhonu (bez hnoje), je v pařeništi pořád stejná teplota jako venku ...
Uvidíme, jak v tom rostlinky porostou, zatím opravdu nevím, zda se dá výrobek doporučit.
- optimální rozměr
- po smontování stabilní a pevné
- odolná konstrukce
Výrobek se dodává v rozloženém stavu v kartonu.Materiál je pozinkovaný plech a polykarbonát.Sestavení podle přiloženého návodu chvíli trvá,ale ve finále je to pevné a odolné vnějším vlivům jako je silný vítr na rozdíl od lehkých hliníkových konstrukcí.Spokojenost a doporučuji.
- Pevná konstrukce, stabilní, otvory pro šrouby skoro bezproblémové (u všech 3 pařenišť), dodáno se všemi náležitostmi, nic nechybělo, pěkná stavebnice.
- Rohy podsady je dost těžké sesadit, ale po vyměnění krátkých šroubů za delší ( v rozích) zjistíte, že plech se při jejich utažení docela dobře dotvaruje. Kromě toho ještě 1 problém - jedny panty nešly sesadit do sebe (jedna část příliš široká nebo druhá příliš úzká).
- Píšu kvalita provedení dobrá, ale myslím, že je víc než dobrá.
Doporučuji. Rychle dodáno, také komunikace s prodávajícím byla výborná (paní mě upozornila na levnější zboží v akci).
- nejnižší cenu
- žádné
produkt již používám a doporučuji jej všem zahrádkářům
Reakce obchodu Buildex.cz
Děkujeme za doporučení a vyplnění objektivní recenze. Přejme Vám pěkný den a budeme se těšit na další spolupráci.
Tým Buildex
Autorizovaný dodavatel produktů Gutta
www.buildex.cz | [email protected] | 222 703 103
- váha, doopravdy lehký pařník
- Polykarbonátové díly neslepeny s hliníkovými profily.
- I lehký vítr odnese pařník na druhou stranu pozemku.
- Návod na montáž je víc než příšerný.
- Pařník nelze zcela otevřít, musí být neustále zavřený->popř. horní víka jdou zajistit pro větrání pouze ve dvou nízkých polohách.
Stačí 1 sezóna, a tento produkt bude zcela zelený řasou, která se dostane do neutěsněných dutin.
Je nutno přidat kotvící prvky.
Pro zalévání či sázení potřebujete asistenci druhé osoby, která vám podrží pootevřená víka.
Předražený šunt, doopravdy jsem si naběh. Pro kvalitní užití je zapotřebí dokoupit silikok na dotěsnění, kotvící prvky aby neuletěl a doopravdy zámečnické zručnosti pro umožnění dostání se do pařníku, aniž by jste horní víka držely na svém zátylku.
PAŘENIŠTĚ JSEM SESTAVILA (BYL TO TROCHU BOJ), ZATÍM NEMOHU SDĚLIT, JESTLI JE TAK SKVĚLÉ, JAK JSEM SI MYSLELA
Potřebovali jsme vyšší pařeniště, kam bychom umístili sazenice rajčat a paprik před výsadbou na záhony. Pro tyto účely je pařeniště dobré, ale ještě by mohlo být vyšší. Musela jsem půdu ještě vyhloubit, abych sazenice nezlomila.Musím konstatovat, že z nabízených výrobků byl tento nejvíce vyhovující. Zboží bych doporučila.
- ???
- Absolutně debilní návod na složení. Ten kdo návod vytvářel by si zasloužil .......
- Pařeniště hodnotit nemohu,protože jsem ho při montáži rozmlátil do nepoužitelného stavu.
Nedoporučuji. Návod stojí naprosto za h......
Strávíte montáží klidně i 4 hodiny. Spousta šroubků a v návodu popid, že by jeden brečel. A ty obrázky jsou taky k ničemu.
- Dobrá, jednoduchá konstrukce, snadná montáž.
- Některé ne zcela vyřešené detaily.
Praktický, cenově výhodný, jednoduchá konstrukce.
- jsem velmi spokojená,je to šikovný pomocník při předpěstování zeleniny a kytiček.
určitě skleník doporučuji všem,opravdu se využije.
- Skoro vše
I když jsem si přečetla recenze, které byly vesměs negativní, pařeniště jsem koupila. Musím říct, že recenze byly pravdivé. Montáž se dala přežít, ale momentálně s manželem uvažuje kde v zahradě pařeniště umístit, aby ho nesmetl vítr. Jak a čím ho upevnit. Nakupování přes internet má , bohužel, svá rizika. Snad chvíli vydrží a poslouží
zklamalo me ze spojovaci dily nebyly originalne spojene proto si myslim ze vyrobek již nekdo vratil a ja jsem ho koupila
- RYCHLE A OCHOTNĚ
SPOKOJENOST
- Variabilní-
- Výborný na pěstování paprik.
Líbí se mi a teprve uvidím po pěstitelské sezoně.
kvalita-cena
Zobrazuji 361 - 380 ze 433 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...22 Další »