Nejnovější recenze ze sekce Pařeniště
Splňuje to co jsme od výrobku očekávali, kvalita za dobrou cenu
- Kvalita - měkké, kroutí se, blbě se staví.
Poměr cena=kvalita. Pařeniště stálo pár korun, kvalita žádná sláva. Dávám mu jednu sezónu. Za ty peníze se to dalo čekat. Mám ho na zkoušku.
- Vyborny male a skladne
Poměr cena výkon je super, doporučuji ho.
- asi žádná
- výrobek je dost forový asi tak na jednu sezonu, vyztužení je z plastu, který již při montáži nebudí dobrý dojem - nedoporučuji
Velmi náročné na sestavení, chybí tam kotvící tyče, víko se nedá nijak zajistit proti podfouknutí,mohla by tam být alespoň nějaká jednoduchá západka.Musel jsem zatížit dlažební kostkou.Za mne je to zklamání s tímto výrobkem.
Reakce značky G21
jako výrobci tohoto pařeniště vám moc děkujeme za recenzi i za konstruktivní připomínky. Věříme, že vám pařeniště bude sloužit k vaší maximální spokojenosti a že vám vynahradí počáteční komplikace.
Radka z Penta.cz
Prakticky .
- Nesedí rozměr má 100x118x40
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Smontoval jsem, ale ještě neosadil na fošny v zemi.
je možné objednat jako náhradní díly některé dutinkové díly?
Reakce obchodu PENTA CZ s.r.o.
moc děkujeme za recenzi. Ano, náhradní díly vám rádi pošleme, kontaktujte nás přes mailovou adresu [email protected] a napište nám, o co konkrétně máte zájem :)
Radka z Penta Family
Parkside Pařeniště 100 x 40 x 60 cm
Přidáno: 16. března 2024
(naposledy upraveno 8. dubna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Ve větru neni stabilní, uchycení háčky nedostatečné!!!!
- Dobré zavíraní pařeniště.
Reakce značky G21
moc děkujeme za recenzi i milá slova! Jako výrobci značky G21 jsme rádi, že jste s pařeništěm spokojen.
Radka z Penta.cz
Pro zakrytí vyvýšených záhonu z jara, úplně ideální. Lehké, skladné, když nebude už potřeba, dá se složit a nezabere zbytečně moc místa. Na začátku a na konci má stahovací šňůrky, takže se dá lehce větrat.
Zatím před montáží, zdá se, že bude snadná.
- robustní konstrukce
- silný polykarbonát
- velikost
- automatické otevírání
- baleno v jedné krabici (byť je docela dlouhá)
- složitější sestavení (možná to bylo tím, že jsem skládal sám a další ruce na občasné přidržení by se hodily)
- docela krátké kolíky na připevnění k zemi (asi jako u stanu), hodily by se klidně 50 cm dlouhé
- prostřední okno nemá žádnou podpěru na přidžení v kolmé poloze jako ta krajní (ale asi se počítá s automatickým otevíračem a tudíž že ho nebude nikdo otevírat tak moc)
- Bohužel rohové spojky přišly rozbité a celkově je to dosti nekvalitní a ne všechny díly do sebe zapadají, jak mají.
Vše v pořádku.
- Pareniste je nekvalitne vyrobeno.Jednoutlive dily nedrzi zasunute u sebe.Bocnice u jednoho konce (na vysku)kratke o 1 cm.
- Musel jsem vsechny dily slepit k sobe
- Slabý materiál a kotevní dráty jsou krátké.Veme to vítr.
Linder Exclusiv MC4347 120x100x40 cm
Přidáno: 22. února 2024
(naposledy upraveno 22. února 2024)
Zakoupeno v Svět-trampolín
Snadno sestavitelné. Nevýhodou je příliš nízká hmotnost a nízká účinnost ukotvení.
Zobrazuji 41 - 60 ze 433 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...22 Další »