Nejnovější recenze ze sekce Pařeniště

Ověřený zákazník mamtechnika Ověřený zákazník

Přidáno: 10. července 2020

Zakoupeno v mamtechnika

Doporučuje produkt

První pařeniště využíváme pro pěstování jahod a pro přísady okurek, cuket a dýní.

EkoGarden UNI sklo

Ověřený zákazník ZAHRADA JEŽEK Ověřený zákazník

Přidáno: 2. července 2020

Zakoupeno v ZAHRADA JEŽEK

Doporučuje produkt

Pařeniště jsem si vybral s ohledem na pevnější konstrukci .Rohy jsou pevnější z plastu,víko je vcelku - není dělené ,celá konstrukce je pevnější - oproti původnímu podobnému - stejného rozměru , ale od jiné firmy za pouhých cca 700 Kč , což nám za cca 2 roky se rozlepilo " rosypalo ". Kvalita vžycky něco stojí .Doporučuji !

Lanitplast pařeniště JUWEL BIO-PROTECT 130/60

snadná montáž

Olo Lesono Olo Lesono

Přidáno: 29. června 2020

Nedoporučuje produkt
  • Prostě hrachovina je to jenom pařník který se výrobcům nepovedl plánek tak to je katastrofa
  • všechno je to sulcovatý a to že to někdo chválí tak mi to připadá jak Česká zlomyslnost aby se potrápil a napálil taky někdo jiný,

Vybral jsem si to proto že na obrázku to vypadá dobře.Ale to sestavování musí být dvě osoby a dobré nervy .Kvůli tomuto výrobku jsem si chtěl dokázat že lepší pařník vyrobím sám a /ca/za 2 hod a lepší a větší a rychleji skoro za pár kaček materiál. Jedna paleta 4 okna aku šroubovák trochu vrutů 1500 X 1500 plachtu navrch, 4X střešní lať 1500 za 90 kč na rám, na podlahu kus lina pvc propíchat aby se nedržela voda a to je celá komedie a hlavně mi ho neodnese vítr.

Nohelgarden MINI DOUBLE polykarbonát 1x1x0,5h

Nohelgarden MINI DOUBLE polykarbonát 1x1x0,5h

Ověřený zákazník ELEMENT-SHOP.CZ Ověřený zákazník

Přidáno: 20. června 2020

Zakoupeno v ELEMENT-SHOP.CZ

Kvalita odpovídá ceně.
K sestavení je potřeba zručnost a nářadí.
Vyžaduje umístnění na pevném a rovném podkladu (kroutí se).

Ověřený zákazník Svět-trampolín Ověřený zákazník

Přidáno: 16. června 2020

Zakoupeno v Svět-trampolín

Doporučuje produkt

Jsme spokojeni,vyhovuje našim požadavkům. Vyhovuje nám zpevnění spodních rohů, boční přesahy víka a možnost jeho plného otevření.

Gutta Gardentec pařeniště 100 x 120 cm

Gutta Gardentec pařeniště 100 x 120 cm

Ověřený zákazník Nejlevnější polykarbonát.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 28. května 2020

Zakoupeno v Nejlevnější polykarbonát.cz

pařeniště lehce složitelné,Jen vytka k umělohmotným větracím stojanům nesedí průměr,tudíš se musí větrání jinak zabezpečit

dobar Pařeniště s podsadou (L)

dobar Pařeniště s podsadou (L)

Ověřený zákazník Lidl-shop.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 22. května 2020

(naposledy upraveno 22. května 2020)

Zakoupeno v Lidl-shop.cz

Nedoporučuje produkt
  • Výrobek byl dodán bez součástek potřebných k montáži, na žádost o doslání prodejce nereaguje (pouze přidělil referenční číslo e-mailu a více než týden se nic neděje).
  • Kvalita použitého materiálu.

Přes dosud pozitivní zkušenosti s Lidl e-shopem je tento nákup velkým zklamáním...

Scobax growspot sp4 polykarbonát 4 mm 2,0 x 1,5 m

Scobax growspot sp4 polykarbonát 4 mm 2,0 x 1,5 m

Ověřený zákazník Kutiliště Ověřený zákazník

Přidáno: 21. května 2020

Zakoupeno v Kutiliště

Nedoporučuje produkt
  • S produktem jsem absolutně nespokojená. Montáž podle návodu nemožná. Ještě, že člověk je technický tip a sestavil si to sám. Samotný výrobek je v hrozné kvalitě, byla jsem přesvědčena, že za tu cenu to bude mít úroveň, jelikož to nestálo zrovna malé peníze. Plno ostých hran, které je potřeba zaoblit a otřepů, které si musíte odstranit, jinak se poranite a když se kolem protáhne dítě tak dojde i k roztržení oblečení, jako to bylo u našeho malého synka :( . Při samotném zavírání oken jsou zde dvě míst, kde může dojít i doslova "k ucvaknoutí prstů" . Kdybych neměla pařeniště již složené, okamžitě bych ho vrátila a požadovala peníze zpět!

Pařeniště nedoporučuji. Cena neodpovídá kvalitě.

Reakce obchodu Kutiliště

Dobrý deň, Vaša negatívna skúsenosť nás mrzí. Zákazníci si tento typ pareniska veľmi chvália, tak je možné, že Vám bol zaslaný nejakých chybnejší kus. Musím avšak napraviť mylné domnienky ohľadne manipulácie s a zabrúsenia. Hrany dielov sú vždy z výroby zaoblené. Čo sa týka manipulácie s oknami pareniska, pokiaľ zákazník manipuluje správne s oknami, nie je možné, aby sa nejako zranil, nakoľko okna majú madlo.

Ověřený zákazník Eberry.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 19. května 2020

Zakoupeno v Eberry.cz

Doporučuje produkt
  • Je lehký pro přenos, odolný proti rezivění, má rohové kotvení na rám, pod který doporučuji dát králičí síto proti hrabošům atd.
  • Složitější skládání viz návod, po naplnění zeminou do poloviny, došlo k mírnému vyhnutí delších bočnic, doporučuji ukotvení ve středu pole.

NOHEL GARDEN PARIS II. polykarbonát

NOHEL GARDEN PARIS II. polykarbonát

Olo Lesono Olo Lesono

Přidáno: 18. května 2020

Nedoporučuje produkt
  • Špatný plánek snad záměrně je udělán tak abyste to nesestavil . Ale kdo jako chlapec měl
  • stavebnici Merkur tak by to mohl sestavit. Ale pozor nekoukejte na jakou si tu nepřesnost použijte fantazii a berte to jako puzzle.Něco zaříznout uříznout panty a koupit si kovové pár kousků šroubů a je hotovo , A nerozčilujte se u toho .

Tak něco nehorázného jsem už dlouho nezažil
U montáže tohoto výtvoru musí být jedna zručná osoba a ten druhý aby vám přidržoval ty nesmysly z velkou trpělivostí a musíte mít na přidržování silně lepící pásku jinak se vám to bude vše rozpadat a pak šroubovat a třetí den sem si vzal prášky na nervy je to slabé třese se to jako sulc atak sem vytvořil 3 bedýnky nasadil zeleninu zavřel víka které odstávají ale i tak je na nich 1 centimetr škvíra asi to vyplním molitanem no zmrzlí už byly tak nevím

G21 GZ11 150 x 75 x 32 cm

G21 GZ11 150 x 75 x 32 cm

Ověřený zákazník PENTA CZ s.r.o. Ověřený zákazník

Přidáno: 17. května 2020

Zakoupeno v PENTA CZ s.r.o.

• lehký, přenosný
  • špatný návod k montáži

Ověřený zákazník domacitechnika.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 16. května 2020

Zakoupeno v domacitechnika.cz

Doporučuje produkt

Bude použit do skleníku ( koupen také v tomto obchodě ) na pěstování sazenic pro výsadbu . Kvalitní zpracování jako u skleníku.

Registrovaný uživatel Registrovaný uživatel

Přidáno: 14. května 2020

Doporučuje produkt
  • 2ks mám již 2 roky a objednala jsem si třetí kus.
  • žádné

Je pravda, že se s ním musím opatrně manipulovat, ale na předpěstování rajčat a okurek je bezvadný. Po přesazení rostlin ho ve dvou přeneseme na záhon a než rostliny vzrostou bezpečně je ochrání.

Ověřený zákazník MALL.CZ Ověřený zákazník

Zakoupeno v domacitechnika.cz

• Složitá montáž.

Ověřený zákazník PENTA CZ s.r.o. Ověřený zákazník

Přidáno: 4. května 2020

Zakoupeno v PENTA CZ s.r.o.

Doporučuje produkt

Je to lehoučké , snadno smontovatelné(cca 3hodiny s prostudováním postupu),ale ¨"fórové"

NOHEL GARDEN Minipařeniště MEDIUM 18 otvorů černé 47x16x12cm

Ověřený zákazník Svět-trampolín Ověřený zákazník

Přidáno: 19. dubna 2020

Zakoupeno v Svět-trampolín

Doporučuje produkt

Pařník dorazil z přepravní společnosti ohnutý.

Zobrazuji 241 - 260 ze 433 recenzí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...22